Lasbedrijf Zwanenburg | Lassen in vele technieken voor al het groot en klein constructiewerk

Lasbedrijf in Zwanenburg: veel lastechnieken voor al het laswerk

Hét lasbedrijf voor Zwanenburg is De Vos Group in Zwanenburg. Dit lasbedrijf beheerst alle belangrijk lastechnieken en levert laswerk van topklasse. Hekwerk, bordes, balustrade, trap, tafelframe, lichtstraat en al het ander denkbare laswerk kunnen wij vakkundig verzorgen.

Wij maken vooral gebruik van de techniek MIG/MAG-lassen en TIG-lassen. Dit zijn lastechnieken die bij lasbedrijven hebben bewezen tot optimale resultaten te leiden. De te lassen delen zitten onwrikbaar aan elkaar vast, terwijl er al tijdens het lassen direct een beschermende laag wordt aangebracht om zo roestvorming of corrosie te voorkomen.

Constructiewerk in staal, rvs, aluminium

Lasbedrijf De Vos in Zwanenburg kan alle soorten metaal lassen. Wij zijn meesters in het lassen van staal, roestvaststaal (rvs) en aluminium. Al naar gelang de vereisten van het te lassen object, kiezen wij voor de beste lastechniek:

  • TIG lassen
  • MIG/MAG lassen
  • Ultrasoon lassen
  • CO2 lassen
  • Puls lassen
  • Lassen met een andere techniek

Het verschil tussen deze technieken berust op de toepassing van de specifieke eigenschappen van elektriciteit. Voor u als klant is alleen belangrijk wat het resultaat is van ons vakmanschap. U vraagt om laswerk met stevige verbinding, wij zorgen voor de techniek.

Groot of klein constructiewerk

Lasbedrijf De Vos is zeer ervaren in het uitvoeren van grote lasconstructies. Laswerk van industriële kwaliteit is bij ons in goede handen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor klein constructiewerk, zoals een hek, stevige hang- en sluitwerk, of allerlei inpandig werk zoals een zeer deugdelijke kapstok.

Eersteklas lasbedrijf

Heeft u bijzondere wensen inzake laswerk, vraag ons naar de mogelijkheden. Lasbedrijf De Vos staat voor u klaar en bevestigt graag zijn goede naam als eersteklas lasbedrijf in Zwanenburg en wijde omgeving:
Zwanenburg
Halfweg
Zwanenburgerdijk
Industrieterrein De Weeren
Lijnden
Boesingheliede

Keurmerken en certificeringen

Voor lasbedrijven bestaan er diverse keurmerken en certificeringen. Onder meer ISO 3834-2, ISO 15613, ISO 15614-1, NEN EN 1090, EN ISO 2768, NEN-EN-ISO 5817-B, C of D, NEN-EN-1418, NEN-EN-287, EN 12072, EN-10204 3.1 of EN-10204 3.2. Wij hebben de belangrijkste certificaten. Uiteraard zijn we lid van branche-organisatie de Koninklijke Metaalunie.

Contact

De Vos Metaalbewerking
Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg
Tel. 020 497 4227
Fax. 020 497 2569
Openingstijden: ma. t/m do. 07:30 – 16:30 uur, vrij. 07:30 – 15:00 uur.