Knippen en zagen

Wij knippen op onze knipschaar staal, roestvrijstaal (RVS) en aluminium. Knippen van metaal is een voordelige manier van metaalbewerking. We knippen tot maximaal 3 meter en 6 mm dik. U kunt bij ons terecht voor enkel stuks en series.

Middels twee schaarmessen scheiden we staal, RVS of aluminium. Knippen is er speciaal voor om rechthoekige producten van metaal te creëren. Het is ook een snelle manier. Met onze geavanceerde machines weet u zeker dat het goed gebeurt.

We kennen de werking van RVS, staal en aluminium. Daar houden we rekening mee bij het knippen van de platen. Deze vervormbaarheid (ook wel ductiliteit genaamd) is bij ieder materiaal anders. Daar letten we dus goed op.

Onze machines om te knippen zijn geschikt voor enkele stuks en voor serieproductie. Ontdek onze tarieven en vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag en voordelig!

Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Vraagt u met het formulier onder deze link een vrijblijvende offerte aan. Of belt u direct met +31 (0) 20-497 42 27. We staan graag voor u klaar!

Metaalbewerking projecten

Vraag over metaal Klik hier

Heeft u een vraag?

Voor alle vragen over metaal, bel of mail ons!

Offerte Klik hier

Vraag offerte aan

Metaalbewerking nodig?